2012. január 22., vasárnap

Lonely Planet arab farszi héber szótár útiszótár - Jelenlegi ára: 2 990 Ft -


 
FONTOS!!! Kérek mindenkit, hogy MINDENT olvasson el alaposan amit itt lejjebb leírtam!!! A legtöbb lehetséges kérdésre megtalálhatók itt a válaszok.
 
Személyes átvétel és postázási díjak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön vagy a "Szállítás és fizetés" ablakban leírtak szerint.
 
A Lonely Planet könyvek külföldről érkeznek, átlagos szállítási idő 8-10 munkanap.
 
Sajnos a rossz tapasztalatok miatt, ha kevesebb mint 15 értékeléssel rendelkezel vagy sok a negatív / semleges visszajelzésed kizárólag előlegfizetés vagy előre fizetés esetén rendelem meg a terméket.
 
 
A Lonely Planet útikönyvek évtizedek óta a világot önállóan felfedezni vágyó utazók bibliájának számítanak. A könyvek értéke a rengeteg, folyamatosan frissített információban rejlik amelyek segítségével a Föld legeldugottabb helyein is biztosan el tudunk igazodni a helyi közlekedés, szállások, étkezési lehetőségek, szokások és kultúrák világában. Bővebb információ és teljes termékválaszték a http: //www. lonelyplanet. com/ -on.
1st Edition / September 2007
ISBN:   9781864502619
256 pp  / 1 maps
With 8 key languages in this first ever phrasebook to the region, let no barriers - language or culture - get in your way. Covers: Arabic, Egyptian Arabic, Farsi, Gulf Arabic, Hebrew, Levantine Arabic, Tunisian Colloquial Arabic and Turkish.
Contains a comprehensive food section, etiquette & cultural tips, and an easy-to-use pronunciation guide. Helpful phrases for finding accommodation & for hitting the town, useful suggestions for health needs & emergencies, an extensive two-way dictionary & a user-friendly sentence builder.
Állapot:  ";  "új. Angol nyelvű.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-21 01:10
. Lonely Planet arab farszi héber szótár útiszótár - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Fontos