2012. január 14., szombat

ECoS Üzemeltetési Kézikönyv - Jelenlegi ára: 10 000 Ft +

Ez a magyar nyelvű ECoS Üzemeltetési Kézikönyv azon Felhasználóknak nyújt segítséget,  akik a 2010-ben megjelent vadonatúj ESU ECoS Command Station vezérlőberendezést megvásárolták és a vasútmodellezésben használni szeretnék, mivel eddig ez csak német és angol nyelven volt elérhető. Ez a fordítás A5 formátumban 138 oldalon jelenik meg 128 színes ábrával, mint egy magyar nyelvű Utasítás.
A postaköltség 500 Ft.
Vásárlói Tájékoztató!
Habár nem én vagyok hívatott erre a tájékoztatóra, de szeretném Vasútmodellező Kollégáim és Barátaim figyelmét felhívni a következőkre. Ez a csodálatos, érintőképernyős, színes vezérlőpult összehasonlítva a Freiwald cég háromféle Traincontroller 7. 0 rendszerével a méregdrága árához képest sajnos nagyon keveset nyújt. Mindegyiket ismerem, mert már többször is alaposan végigrágtam magam rajtuk – talán csak a tehetősebb két, vagy több résztvevőből álló játékosoknak ajánlanám.
Mit tud a rendszer: Két – vagy külső, akár rádió-távvezérlésű – kézi-vezérlőkről vonatvezérlést végezni. Kitérőket, jelzőket, vágányutakat állítani, aztán konyec!! Ezt egy ROCO Route Control is tudja, igaz nincs érintőképernyős kijelzője. Lehet egy terepasztal vágányképét megrajzolni és működtetni, de a kis méret, a sok átkapcsolás miatt ez eléggé körülményes. Meg vagy vonatozunk, vagy kitérőt állítunk, a kettő egyszerre nem megy. Igaz lehet vele fordítókorongot vezérelni, de csak Märklint! Abból is csak 2-t! Miért?? Például a közös Märklin-Fleischmann fordítókorongot már nem! Max. 8 db oda-vissza ingaüzemet lehet létrehozni! Slussz! Komplex vonatmeneteket, makrókat, menetrendet, jelzők, állomások előtti vonatmegállítást egyáltalán nem. Mindezt közel 150-180000 Ft-ért. Egyébként igen erős a Märklin (H0) behatás, mert szinte az egész kütyüt, mintha erre tervezték volna. Mfx dekóderek, külön Märklines M4 dekóderes mozdonyok stb.
Meg az erős ESU behatás. Szinte minden kiegészítő berendezés ESU gyártmány. ECoSBoost erősítő, ECoSlink, s88 érintkező, ECoSniffer, sorolhatnám tovább..
De természetesen mindenki maga dönt a megvételéről, használatáról!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 20:46
. ECoS Üzemeltetési Kézikönyv - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos