2011. augusztus 29., hétfő

Szumátra - Jelenlegi ára: 5 760 Ft


Szumátra
,, Az utazási irodák réme" -  Joó András,  a közismert Pó apó - íme egy újabb, fergetegesen szórakoztató kötettel kényezteti olvasóit. Ismét a megszokott, olvasmányos stílusában mutatja be ezt a távol-keleti, egzotikus úticélt.  Személyes hangvételben taglalja  SZUMÁTRÁT és csodálatos látnivalóit, mégpedig úgy, hogy miként utazhatunk - az általa személyesen is kipróbált módon -  a profitorientált utazási irodák által kínált árak töredékéért, mégis élvezetesen. Számos ötletet ad arra, hogyan szervezzük meg magunknak az utat, s hogyan utazzunk idegenvezető és örökké problémázó útitársak nélkül, s hogyan érezhetjük magunkat egyéni turistaként az élet császárának. Szumátra -  Indonézia legnyugatabbra fekvő nagy szigete - talán most nem a leggyakoribb utazási célpont, de megérdemli, hogy az legyen. Ráadásul olyan hely, ahol kevés pénzből, nagyon jól érezhetjük magunkat. Nagyszerűek az emberek és festői szépségű az ország. Csodálatos tájaival, híres orangutánjaival, tigriseivel, történelmi emlékeivel, hatalmas vulkánjával feledhetetlen, katartikus élményt nyújt.
SZERZŐ: Joó András
KIADÓ: Dekameron könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 400
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 5 760 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 02:45
. Szumátra - Jelenlegi ára: 5 760 Ft

Fontos