2011. augusztus 27., szombat

Bánkuti András: Az év fotói - Jelenlegi ára: 2 575 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az év fotóiA könyv listaára: 2960 Ft. Leírás:
A Magyar Fotóriporterek Társaságának és a MÚOSZ Fotóriporteri Szakosztályának közreműködésével kiadott nagy alakú, fűzött album - hasonlóan előzményeihez - az elmúlt esztendő (most 2010) jelentős eseményeinek művészi megörökítését kívánja bemutatni a nagyközönség számára. Az időszaki kiadvány első részében fotóriporterek és szabadúszó fényképészek képeit tekinthetjük meg. Az album, mely mintegy százhúsz profi és amatőr fényképész alkotásait tartalmazza, az előző kiadványokhoz hasonlóan számtalan téma - sport, természet, politika, művészet - kategóriákban vonultat fel technikai megoldások tekintetében is sokféle műveket. A kötet második részében a 2010-es sajtófotó-kiállítás helyezettjeinek és különdíjasainak alkotásait találjuk. Az angol és magyar nyelvű albumban a képek mellett az alkotók rövid szakmai életrajza, valamint a képekhez fűzött kommentárok olvashatók. A képekhez rendelt címek és magyarázatok, valamint az alkotók rövid életrajzai magyar és angol nyelven olvashatók. ISBN: 978-963-9597-18-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 575 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 11:07
. Bánkuti András: Az év fotói - Jelenlegi ára: 2 575 Ft

Fontos