2011. július 29., péntek

Dolák-Saly Róbert: Agyatlantisz - Jelenlegi ára: 3 025 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! AgyatlantiszA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Noha pályafutását Dolák-Saly Róbert pedagógusként, illetve zenei előadóként kezdte, mégis, az országos ismertséget számára a Laár pour Laár formáció hozta meg: az 1986 óta (kisebb-nagyobb döccenőkkel) folyamatosan létező és alkotó csapat a mai napig a hazai abszurd humor eleddig kiapadhatatlannak tűnő forrásaként funkcionál. Ezt a műfajt képviselik a szerző eleddig megjelent könyvei (Madáretető, 200326379 Boborján, 200423306), beleértve a most kiadásra kerülő kötetet is. A mű a totális és abszolút lenyűgöző humor-eklektika jegyében fogant poénkollekció az útikönyv - persze alaposan átértelmezett műfaji álcája alatt. A szerző ugyanis bizarr epizódokban, váratlan (szó)fordulatokban igencsak gazdag körutazásra invitálja elvont humorra fogékony olvasótáborát önnön gumiverzumába, olyan szellemi birodalmakat bebarangolva, mint Amnézia, Szorongázsia, Alufólia, Eufória, Patológia vagy az Alibi-szigetek. Az írott humor gyakorlatilag minden létező megnyilvánulási formáját (a karcolattól a rímdrámán át a műfaji paródiákon keresztül a képregényig) felvonultató, lélegzetvételnyi szünetet nem engedélyező (s ezért talán folyamatosan nem is olvasható) kiadvány mindennél nagyobb próbatétel azoknak, akik nem fogékonyak a Pandacsöki Boborján-féle poénokra mindenki másnak viszont valóságos kincsestára az ötcsillagos abszurd humornak. Ez utóbbiaknak kötelező olvasmány. ISBN: 978-963-07-8839-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 025 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:11
. Dolák-Saly Róbert: Agyatlantisz - Jelenlegi ára: 3 025 Ft

Fontos