2011. december 28., szerda

Tiens teakeverék (Antilipid tea) - Jelenlegi ára: 3 315 Ft

 
Javallott olyan betegségek megelőzésére és enyhítésére, mint a magas vérnyomás, érelmeszesedés. Tonizál, javítja az emésztést, jó hatású bármilyen mérgezés esetében. Lázcsillapító, javítja az alvást, máj és lép működését, aktivizálja a zsír bontását, javítja a látást.
*
Az antilipid tea fő összetevői:
Zöld tea
Ötlevelű kinosztemma levele
Lótuszlevél
Cassium thorum mag
Tarkavirágú keserűfű
Javallat:
A szív- és érbetegségek megelőzése, többek között a magas vérnyomás, érelmeszesedés, valamint a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként. Lehet csökkenteni a hagyományos gyógyszerek bevitelét, és fokozatosan csak a megtartó adag teára áttérni.
Nagy fizikai és szellemi megterheléseknél antioxidánsként, tonizáló szer, krónikus fáradtságnál a közérzet javítására.
Természetes méregtelenítő különböző mérgezéseknél, ittas állapotban, másnaposság kezelésénél, elvonókúrán.
Ökológiailag kedvezőtlen lakó-vagy munkahely.
Fertőző betegségeknél, mint lázcsillapító és méregtelenítő.
Gyomor-, bélrendszer-, és májbetegségeknél, különösen a krónikus székrekedés esetén.
Túlsúlycsökkentő programokban mindenféle anyagcsere aktiválására.
A gyomor, a prosztata, a nyirokrendszer és a bőr rákos megbetegedésinek megelőzésére és gyógyítására (kiegészítőként).
Hüvelygyulladás, méhnyakerózió, fehér folyás.
Cukorbetegség.
A zöld teának köszönhetően normalizálódik a központi idegrendszer működése, megszünteti a másnaposságot. A zöldteának meghűlés esetén antioxidáns, lázcsillapító hatása van; kitűnően megtisztítja a vérereket; javítja a látást, önpusztításra programozza a rákos sejteket, mert teopolifenolt tartalmaz (lásd lcan).
Az ötlevelű kinosztemma 84-féle szaponint tartalmaz.
Ezek nagy aktivitású anyagok adaptogén tulajdonságokkal rendelkeznek, segítik a szervezetet hozzászokni a stressz okozta változásokhoz. Erősebb, mint a távol-keleti ginzeng, amely 34 féle szaponint tartalmaz. A kinosztemma elősegíti a vérsavókoleszterin távozását, javítja a zsír anyagcseréjét.
A lótuszlevél jótékony hatású a bőr anyagcseréjére, felfrissíti és megtisztítja; csökkenti a lipidszintet a vérben, lázcsillapító, kitisztítja a különböző méreganyagokat a szervezetből, emeli a tónusát, energiát ad, szabályozza a folyadékmennyiséget a szervezetben, gyulladásgátló, megkönnyíti a légzést és csökkenti a vérnyomást.
A cassium thorum mag javítja az emésztést, rendbe hozza a székletet, serkenti a bélmozgást; méregtelenít; epehajtó hatású, jótékonyan befolyásolja a máj és a lép működését, csökkenti az artériás vérnyomást, csökkenti a gázképződést, tisztítja a vesét.
A tarkavirágú keserűfű cserzőanyagokat, szerves savakat, aszkorbinsavat tartalmaz. Gyulladásgátló hatású a bél- és szájüregbetegségeknél, tonizálja a szervezetet, javítja az anyagcserét, növeli az immunitást és a nemi aktivitást, javítja a haj szerkezetét.
Az antilipid teának a sokoldalúsága megengedi, hogy a szervezet alapvető cserefolyamatokat harmonizáljon a segítségével. A vízdiéta betartásával normalizálódik a víz-só csere. A magas kovatartalom biztosítja a tea baktériumölő és fiatalító hatását. Egy csésze tea fedezi a napi mangánszükségletet, amely elősegíti a rákos sejtek pusztulását.
Adagolás:
Az első 7 napon ajánlatos kis adagokkal kezdeni, a közérzettől függően. Ehhez bontsuk fel a teafiltert, és a tartalmát osszuk 4 részre, egy részét 1 pohár vízzel készítsük el.
Minden 7. nap után növeljük az adagot, amíg el nem jutunk egy egész filterig a következő séma szerint:
 
Hetek
Teamennyiség
Vízmennyiség
Adag
Ismétlés
1.
1/4 tasak
1 pohár
Napi
3x
2.
1/2 tasak
0, 5 liter
Napi
4x
3.
1 tasak
0, 5 liter
Napi
3x
4.
1 tasak
2-3 dl
Napi
1-2x
A zsír-anyagcsere zavaroknál, húgysavas diatézisnél, 60 éves kor fölött és 12-16 éveseknek minimális dózisokban kell alkalmazni, vagyis 1/2 tasak 0, 5-1 liter vízre. Hosszan kell alkalmazni, mert a minimális dózisoknál nő a kúra időtartama.
Kúra időtartama: 1-2 hónap.
Kiszerelés: 40 tasak/doboz.
 


Jelenlegi ára: 3 315 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. Tiens teakeverék (Antilipid tea) - Jelenlegi ára: 3 315 Ft

Fontos